Szűrés

A(z) soundbar kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony bemutatja a HT-A3000 soundbart

2022. szeptember 7. -

A Sony bejelentette a HT-A3000 soundbart, amely a vásárlók széles köre által elismert 360 Spatial Sound funkcióval repíti el a felhasználót kedvenc filmjei és zenéi világába. A Sony Europe egyúttal megerősítette, mikortól kapható a várva várt HT-A5000 soundbar is.

Tovább

A Hisense két terméke is EISA-díjat kapott

2022. szeptember 4. -

Negyvenedik alkalommal díjazta az Expert Imaging and Sound Association (EISA) az év legjobb audiovizuális készülékeit. A globális tévé- és szórakoztatóelektronikai piacon is egyre meghatározóbb szereppel bíró Hisense idén két díjat is magáénak tudhat: a vállalat 4K Mini-LED ULED 65U8HQ névre hallgató tévéje a “Prémium LCD TV”-k kategóriában lett a legjobb, míg a Hisense U5120GW soundbar a „Legjobb házimozirendszer” címet vihette haza. 

Tovább

Ezekkel a tévékkel és soundbarokkal bővül a TCL termékpalettája

2022. április 15. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata bemutatja új, C szériás Mini LED és QLED TV-it, amelyek idén tavasszal már kaphatóak lesznek Európában. A TCL fejlett képmegjelenítési technológiát alkalmaz a legújabb generációs Mini LED-es QLED TV modelljeiben, hogy magával ragadó szórakoztató élményt nyújtson a felhasználók számára. A hangélményt tovább fokozva a TCL leleplezi az idén érkező soundbarokat, beleértve a szabadalmaztatott, díjnyertes RAY•DANZ technológiájának második generációját.

Kulcsszavak: TCL, televízió, soundbar
Tovább

A TCL bemutatta a teljes 2022-es portfólióját

2022. április 12. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata a legújabb háztartási készülékeinek, új mosógépeinek, továbbá a kibővített AI x IoT ökoszisztémájának (ami mostantól új klímaberendezéseket, robotporszívókat és légtisztítókat foglal magában) segítségével erősíti meg pozícióját 2022-es évre.

Tovább