Szűrés

A(z) strapatelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Vízálló és strapabíró EVOLVEO okostelefon

2020. január 9. -

Androidos strapatelefonnal jelentkezett az EVOLVEO. A nagy kapacitású akkumulátorral ellátott Strongphone G7 por- és vízálló, ergonomikus gumifelülettel és fémlemezekkel rendelkezik a torziós szilárdság növelése érdekében, így bármilyen kültéri tevékenységhez alkalmas. Emellett megfelel a legújabb okostelefonokkal szemben támasztott követelményeknek is.

Tovább

Megérkezett a Cat S32 strapatelefon

2020. január 8. -

A Cat Phones bejelentette legújabb okostelefonját, melyet kifejezetten a legkeményebb terepre terveztek. Az új Cat S32 kialakításakor olyan tulajdonságokra helyezték a hangsúlyt, amik a felhasználói visszajelzések alapján fontosnak bizonyulnak ebben a szegmensben, úgy, mint hosszú üzemidő, strapabíróság, fényes, jól látható kijelző, mindezt megfizethető árkategóriában. 

Tovább

Új strapabíró nyomógombos telefon

2019. szeptember 20. -

 A Cat Phones bejelentette új strapabíró telefonját a B26-ot, amely hosszú üzemidővel és a márkától megszokott ütésálló készülékházzal bír. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék teljes mértékben porálló, és 1,2 méteres mélységig vízálló. Emellett kibírja az akár 1,8 méteres magasságból betonra való leejtést is.

 
Kulcsszavak: strapatelefon, Cat
Tovább

Vissza a gyökerekhez: bővül a Nokia hagyományos telefonkínálata

2019. szeptember 8. -

Új modellekkel bővül a Nokia hagyományos telefonkínálata – jön a katonai szabványoknak megfelelő Nokia 800 Tough és az újragondolt Nokia 2720 Flip.

Tovább