Szűrés

A(z) switch kulcsszót tartalmazó cikkek

Új helytakarékos és költségoptimalizált switchsorozat

2023. november 8. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta az új félszélességű, 16 portos, 10 GbE switch sorozatot, beleértve az L2-weben keresztül menedzselhető QSW-M3216R-8S8T-t és a nem menedzselhető QSW-3216R-8S8T-t. A beépített nyolc 10 GbE SFP+ és nyolc 10 GbE RJ45-port a visszafele kompatibilitással megfelel az interfészek és sebesség felé támasztott változatos igényeknek a nagy sebességű hálózati infrastruktúrában. A félszélességű, rackbe szerelhető kompakt kialakítás lehetővé teszi a KKV-knak a rugalmas telepítést szervertermekbe vagy akár az irodák asztalaira.

Kulcsszavak: switch, QNAP
Tovább

Nagyobb portsűrűségű switchek kisvállalkozások számára

2023. szeptember 27. -

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

Kulcsszavak: Zyxel, switch
Tovább

Így nyújtanak okos megoldást a switchek a KKV-k számára

2023. augusztus 27. -

A globális gazdasági visszaesés és az energiahatékonyság iránti folyamatos nemzetközi törekvések arra kényszerítették a KKV-kat, hogy okosabb döntéseket hozzanak megtakarításaik terén. A vállalkozásoknak és lakástulajdonosoknak szóló tanácsok többsége azonban csupán arra tér ki, hogy hogyan csökkentsük a fűtés költségeinket, és hogy kapcsoljuk le a lámpát, ha kimegyünk egy helyiségből. Ezek az energiatakarékossági intézkedések azonban önmagukban még nem képesek kompenzálni az árak meredek emelkedését.

Tovább

Fókuszban a biztonság

2023. június 8. -

A biztonsági kamera technológiák fejlődését követően a PoE switchek is fontos szerepet játszanak a megfigyelő rendszerek telepítésében. A switch kialakítás területén piacvezető Zyxel kifejezetten erre az igényre válaszolva alkotta meg a GS1350 PoW switch sorozatát. A portok változatos számának és a magas teljesítmény tartaléknak köszönhetően eszközeikkel akár úgy is könnyedén működtethetők a biztonsági kamera hálózatok, hogy egyszerre minden port csatlakoztatva van.

Kulcsszavak: Zyxel, switch
Tovább