Szűrés

A(z) szoftver kulcsszót tartalmazó cikkek

Divatban az SAP

2023. április 6. -

Virtuális próbafülke, személyre szabott parfümautomata és mesterséges intelligenciával támogatott vásárlási asszisztensek – mindez nem egy sci-fi, hanem a valóság. Az SAP új bemutatóterme New Yorkban életre kelti a kereskedelem jövőjét, ahol a fizikai márkaboltok a vevők adatait felhasználva személyre szabott élményt kínálnak egy egyedi termékhez, amely máshol nem elérhető. Az S.Fashion Experience Lab-ban bárki felfedezheti, hogyan segít az SAP a kereskedőknek optimalizálni üzleteiket és kapcsolódni vevőikhez egy elsődlegesen digitális világban. A profit és az ügyfélelégedettség növelése, az egyedi ügyfélélmény megalkotása érdekében a világ egyik vezető ékszer- és kiegészítő márkája, a Swarovski is az SAP megoldásait választotta – a RISE with SAP platformot fogja használni értékesítési rendszerének felhőalapú megújításához.

Kulcsszavak: szoftver, SAP
Tovább

A fejlesztők elsőként férhetnek hozzá az Oracle Database 23c új alkalmazásfejlesztési funkcióihoz

2023. április 4. -

Az Oracle ma bejelentette az Oracle Database 23c ingyenes változatát (Oracle Database 23c Free Developer Release), válaszul a fejlesztők és szervezetek világszerte növekvő igényére, hogy hozzáférjenek az Oracle Database 23c „App Simple" legújabb funkcióihoz. A fejlesztők mostantól az Oracle adatbázis olyan újításaihoz férhetnek hozzá, amelyek egyszerűsítik a modern adatvezérelt alkalmazások fejlesztését, felkészítve őket a kiadni tervezett Oracle Database 23c-re, a következő hosszú távon támogatott verzióra.

Tovább

Másodpilóta a munkában: itt a Microsoft 365 Copilot

2023. március 19. -

A Microsoft a mesterséges intelligencia felhasználását új szintre emelte azzal, hogy március 16-án bejelentette a Microsoft 365 Copilotot, ami az Office-alkalmazásokba építve töredékére csökkenti le a napi, klasszikus értelemben vett irodai munkát. 

Tovább

Letölthető az új G-Menu szoftvercsomag

2023. február 11. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája –  bemutatja az új G-Menu szoftvercsomagot amely az összes AGON by AOC márkájú periféria kezelésére alkalmas – a monitoroktól kezdve a billentyűzeteken, egereken, headseteken át az egérpadokig.

Tovább