Szűrés

A(z) számítógép kulcsszót tartalmazó cikkek

A kezdő játékosokra is gondol a Lenovo

2023. március 24. -

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

Tovább

A jelenlegi gazdasági helyzet meglepő hatással van a műszaki eszközök árára

2022. október 7. -

Nem érdemes halogatni, ha műszaki cikket szeretnénk vásárolni. Szakemberek szerint semmi nem utal arra, hogy a műszaki cikkek árai csökkennének, így ha valaki laptop vagy asztali számítógép vásárlásán gondolkozik érdemes még az év végi áremelkedés előtt beruházni. Várhatóan hamarosan a szállítási díjak is emelkedni fognak, a webáruházak esetében pedig nem kizárt, hogy búcsút mondhatunk az ingyenes kiszállításnak is.

Tovább

Változott a trend a használt laptopok terén

2022. augusztus 24. -

Ma már egész fiatal kortól kezdve fontos része a gyerekek életének a számítógép. Hogy hány éves kor lenne az ideális, arról a szakemberek véleménye is megoszlik, az viszont biztos, hogy a mai világban a technika megkerülhetetlen része az életünknek, legyen az telefon, tablet, laptop vagy számítógép.

Tovább

Különleges modelleket mutatott be a Dell

2022. április 3. -

A Dell Technologies bemutatta az intelligens számítógépekből, kiegészítőkből, szoftverekből és szolgáltatásokból álló új portfólióját, amely segít a hibrid munkavégzés jövőjének megalapozásában. 

Tovább