Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

LG G5 teszt – mit tud az LG G sorozatának ötödik változata?

2016. augusztus 15. -

Nálunk járt egy rövid teszidőszakra a kisebbik dél-koreai gyártó zászlóshajója, az LG G5. A telefon unibody házat, cserélhető akkumulátort, bővíthetőséget és modularitást ígér a jelenleg elérhető legjobb specifikációk mellett. Lássuk mire elég mindez.

Tovább

PlayStation 4 teszt – a Sony masina közelebbről

2016. március 25. -

A rendkívül erős indítást követően a Sony a PlayStation 4 segítségével eszméletlen sebességgel söpörte félre az útból az eladások terén a legnagyobb riválisnak számító Xbox One-t, ezt a féktelen tempót és teljesítményt pedig képes volt tartani és nyomatékosítani is az elmúlt hónapokban, ennek megfelelően már több mint 30 millió példány talált gazdára a japánok újgenerációs konzoljából. Az elragadó eredmények hatására most mi is úgy gondoltuk, hogy leülünk, és szemügyre vesszük egy kicsit a masinát, amihez a tesztkészüléket a Konzolvilág csapata biztosította számunkra. Lássuk is gyorsan, hogy mire jutottunk vele!

Tovább

A Samsung az SK Telecommal tesztelte az SDN technológiák EPC hálózatokra gyakorolt hatását

2015. december 8. -

A Samsung bejelentette, hogy a dél-koreai SK Telecom szolgáltatóval együtt végzett koncepcióhatékonysági vizsgálata során sikeresen bizonyították a Telco cég SDN (Software-Defined Networking) technológiára épülő mobilhálózatának kompatibilitását.

Tovább

Megfürdették az Apple-mobilokat

2015. október 28. -

A képtelenebbnél képtelenebbnek tűnő tesztek sorozata folytatódik. A hajlításpróbák után most a vizes kihívások vannak soron. Íme egy próba, amelyben az összes Apple-mobilt egyszerre tesztelték.

Tovább