Szűrés

A(z) tárhely-szolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

100GB ajándék OneDrive tárhely, csak Dropbox felhasználóknak

2015. február 20. -

Csupán engedélyeznünk kell, hogy a OneDrive hozzáférjen Dropbox fiókunkhoz, hogy oda menthesse a saját használati útmutatóját, s jutalmul 100GB OneDrive tárhelyet kapunk, amit 1 évig díjmentesen használhatunk.

Tovább

2GB extra Google Drive-tárhely jár egy gyors biztonsági ellenőrzésért

2015. február 11. -

Idén 11 éve, hogy minden  februárban megtartják a Biztonságosabb Internet Világnapját (Safer Internet Day), ami a tudatosabb és biztonságosabb internethasználatra hívja fel a figyelmet. A Google konkrét tippekkel biztat a biztonságosabb internetezésre: az ellenőrzés pár kattintás, amit ha február 17-ig megcsinálnak a felhasználók, 2 GB plusz tárhelyet kapnak a Google Drive-ban.

Tovább

Canon irista: megújult felhő tárhely a fotózás szerelmeseinek

2015. február 6. -

A Canon felhő alapú képkezelő szolgáltatása, az irista mostantól még felhasználóbarátabb, mint eddig. A frissített szolgáltatások mellett a Canon a szolgáltatás új, a fotózás szerelmesei számára nagyobb tárhelyet kínáló többszintű előfizetéseinek árait is nyilvánosságra hozta.

Tovább

Megérkezett a hivatalos Dropbox app Windows Phone-ra

2015. január 23. -

Végre elérhető Windows Phone-ra a Dropbox online felhő szolgáltatás hivatalos alkalmazása, amely így a OneDrive-hoz hasonlóan több platfromon átívelő megoldást kínál a Microsoft felhasználóinak.

Tovább