Szűrés

A(z) tároló kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozik a Dell EMC PowerStore

2020. május 9. -

A vállalati adattárolók területén piacvezető Dell Technologies bejelentette Dell EMC PowerStore megoldását. A legkiválóbb technológiákat használó újszerű infrastruktúra platform választ ad az adatok korszakában felmerülő kihívásokra.

Tovább

Jól teljesített a Fujitsu tárolómegoldása

2019. április 14. -

A Fujitsu ETERNUS DX8900 S4 tárolómegoldása két szempontból is az első helyen végzett a tárolórendszerek teljesítményét vizsgáló teszten. Új benchmark-rekordot állított fel, és elsőként törte át a 10 millió IOPS/másodperc határt a Storage Performance Council (SPC) által közzétett legújabb eredmények szerint.

Tovább

Minden eddiginél nagyobb kapacitású az ETERNUS DX8900 S4 tárolórendszer

2018. november 2. -

A Fujitsu napokban bevezetett ETERNUS DX8900 S4 tárolórendszere meghonosítja az adatközpontban a flash-technológiára optimalizált, petabájt-nagyságrendű adattárolást. 

Tovább

Belépő szintű PowerVault tárolók a kis- és középvállalkozásoknak

2018. október 15. -

A Dell EMC bemutatta a Dell EMC PowerVault ME4 sorozatot, a belépő szintű tárolók következő generációját kis- és középvállalkozások számára. Az új termékcsalád teljes körű vállalati szolgáltatásokat kínáló, egyszerű, gyors és megfizethető opció, amely segíthet a szervezeteknek korszerűsíteni az informatikai folyamatokat, és növelni az alkalmazásaik teljesítményét. Az IDC adatai szerint a Dell 31,6 százalékos bevételrészesedése a belépő szintű külső tárolók szegmensében nagyobb, mint az utána következő hat versenytársé együtt*. Világszerte több mint 400 000 PowerVault egység működik.

Tovább