Szűrés

A(z) tűzfal kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a továbbfejlesztett tűzfal sorozat a kisvállalkozásoknak

2020. november 18. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója ma bejelentette két új tűzfal, az USG FLEX 100W és az USG FLEX 700 érkezését, valamint a legújabb ZLD 4.60 firmware frissítést, amely kulcsfontosságú a biztonsági tűzfalak továbbfejlesztéséhez. 

Tovább

Végre megérkezett a kisvállalkozásokra szabott új tűzfal

2020. június 5. -

A tajvani Zyxel bemutatta új, a kisvállalkozásokra szabott és távoli munkavégzés kihívásaira is választ adó tűzfal eszköztárát. Az USG FLEX sorozattal a járványhelyzet csillapodása után is biztosított a mobilis munkavégzés, és a folyamatos biztonságos kapcsolódás.

Tovább

Minden eddiginél hatékonyabb védelem a rosszindulatú kártevők ellen

2020. május 4. -

Átfogó együttműködést jelentett be a tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel és az IT biztonsági specialista McAfee. Az új funkciókkal kibővített ZyWALL ATP tűzfalsorozatot elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeire szabták, akik így egy integrált, egyetlen dobozban elérhető komplex védelmet kaphatnak meg hálózatuk védelméhez. 

Tovább

Kibertámadások ellen is hatékony a kisvállalkozásokra szabott VPN1000 tűzfal

2020. február 3. -

A tajvani Zyxel bemutatta a piac egyik legátfogóbb biztonsági megoldását, a ZyWALL VPN1000 névre keresztelt VPN routert. A hálózati kommunikációs gyártó ezzel olyan eszközt nyújt a kis- és közepes vállalkozásoknak, amellyel biztonságosan és könnyedén kezelhetnek információkat a munkavállalóik, telephelyeik valamint felhőmegoldásaik között.

Tovább