Szűrés

A(z) webkamera kulcsszót tartalmazó cikkek

Brutálisan megnőtt a webkamerát vásárlók száma az elmúlt két évben

2022. február 23. -

Az autóiparból kiinduló chiphiány begyűrűzött a számítástechnikai eszközök területére, így egyre hosszabb várakozási időt követően, és egyre drágábban tudnunk új laptopokhoz jutni. Ennek köszönhetően nőtt az érdeklődés a szervizek és a felújítás iránt, ami nem csupán pénztárcakímélő, hanem sokkal fenntarthatóbb megoldás is. A Laptophardware.hu több mint 3000 laptop javításához ad el alkatrészeket havonta, így évente 40.000 gépet mentenek meg attól, hogy a kukában végezze. A PC-k jövőjéről, a laptopok árának változásáról és a webkamerák iránti kereslet növekedéséről mesélt Krajnyák Tamás, a Laptophardware.hu operatív igazgatója.

Tovább

Különleges 4K-s képet ad a Dell új webkamerája

2021. július 2. -

A Dell Technologies bemutatta új Dell UltraSharp webkameráját, a különleges 4K-s modellt, amely kiemelkedő videókonferencia-élményt nyújt. Kilenc szabadalom alatt álló technológiájával a termék a képminőségre, az intelligens működésre és a zökkenőmentes felhasználói élményre helyezi a hangsúlyt. 

Tovább

Bemutatkozik a Logitech BRIO 4K STREAM EDITION

2017. augusztus 23. -

A Logitech bemutatta a Logitech BRIO 4K STREAM EDITION webkameráját. Az új Ultra HD 4K kamerával akár a legapróbb arcrezdüléseket is megörökítő live streamek készíthetőek, méghozzá élethű, HD 1080p/60fps minőségben.

Tovább

Az FBI igazgatója azt javasolja, takarja le webkameráját, van azonban más megoldás is

2016. október 10. -

Amszterdam – egy nemrégiben, a Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központjában (CSIS) megrendezésre került konferencián James Comey, az FBI igazgatója számos gyakorlati tanácsot adott az emberek adatainak és magánszférájának védelme érdekében. Javaslatai között szerepelt a számítógépek webkameráinak letakarása. 

Kulcsszavak: webkamera, monitor, Philips
Tovább