Szűrés

A(z) óra kulcsszót tartalmazó cikkek

A víz alatt minden perc számít

2020. október 19. -

A Casio idehaza is elérhetővé tette első analóg búváróráját, a Frogmant, amely a népszerű G-Shock család stílusjegyeivel és funkcióival büszkélkedhet. „Bár a modell megőrizte a szinte védjegyének számító aszimmetrikus számlapot, bizonyos szempontból fontos változásokon esett át. A GWF-A1000-1A2 héjszerkezetű tokja, karbonszálakkal megerősített védelmet kapott, ennek köszönhetően jóval ellenállóbb a külső behatások ellen” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Tovább

Megérkezett a brit hadsereg számára fejlesztett Mudmaster

2020. április 1. -

A Casio G-Shock a brit hadsereg hivatalos partnerévé vált és különleges, kifejezetten a HM Armed Forces számára kifejlesztett karórát mutatott be. A British Army X G-Shock Mudmaster szénszálerősítésű, 53 milliméteres tokkal készül, amelynek köszönhetően a karóra extrém ellenállóképességgel van felvértezve a külső behatások ellen. Mindamellett pedig könnyű viseletet biztosít, ugyanis összesen 97 grammot nyom. 

Tovább

Ezek a karórák jól mutatnak a fa alatt

2019. december 19. -

A karóra nemcsak időtálló, hanem akár kiváló személyes ajándék is lehet. „A megfelelő választás érdekében nem árt ismerni a megajándékozni kívánt személy ízlését, vagy érdeklődési körét, így olyan karórával lephetjük meg, amit sokáig szívesen fog viselni” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: karóra, óra, Casio
Tovább

Elegáns búvárórák férfiaknak

2019. december 16. -

A Mido az 1930-as évek óta ismert a kimagasló teljesítményű, vízálló karóráiról. A svájci órakészítő cég egyik legrégebbi kollekciója, az Ocean Star idén ünnepli 75. éves évfordulóját, ezért az óramárka két speciális kiadással tiszteleg a neves modellcsalád előtt. 

Tovább