Szűrés

A(z) újdonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Android 4.4 KitKat újdonságai képekben

2013. október 4. -

Napvilágra került egy csokor képernyőfotó az Android rendszer hó végén debütáló verziójáról, melyet a Nestlé népszerű csokijáról neveztek el. A képekből kiderül, hogy integrált nyomtatási és mobil fizetési funkciók, illetve megújult kameraszoftver került a KitKatbe.

Tovább

Új Red és Go tarifák a Vodafone-nál

2013. október 4. -

A Vodafone október 4-től új, könnyen áttekinthető tarifa portfóliót kínál lakossági ügyfeleinek. Ettől kezdve mindössze négy lakossági előfizetéses csomag szerepel a szolgáltató kínálatában, melyekkel a fogyasztói igények maximális kielégítését célozza meg. Mindenki – legyen szó meglévő vagy új előfizetőről –  a számára leginkább megfelelő szolgáltatásokat választhatja ki.

Tovább

PC-kel, tabletekkel és szolgáltatásokkal újít a HP

2013. szeptember 24. -

A HP számos újdonsággal örvendeztette meg felhasználóit: személyi számítógépekkel, táblagépekkel és szolgáltatásokkal is újította portfólióját. Az egyik nagy újdonság az első Leap Motion technológiával ellátott notebook.

Tovább

Új telefonok és akciós kiegészítők a Vodafone-nál

2013. szeptember 9. -

Számos új telefont tartalmaz a Vodafone készülék kínálata. A szeptemberi érkezők között egyaránt megtalálhatóak igazi csúcsragadozók, fotóbajnokok, a középkategóriát megújító modellek és friss táblagépek is. Emellett jó hír az okostelefonnal, tablettel rendelkezőknek, hogy a Vodafone márkaboltjaiban szeptemberben minden Samsung kiegészítő 20 százalék kedvezménnyel szerezhető be.

Tovább