Szűrés

A(z) üzlet kulcsszót tartalmazó cikkek

Felturbózott üzleti struktúrával készül idén az Invitel

2015. május 7. -

Az Invitel a hazai sajtó képviseletének körében jelentette be idei évi újításait, melyek a vállalat struktúrájának egészét érintik. Nem kimondottan új struktúráról van szó, csupán az eddigi tapasztalatokhoz, az új irányokhoz szabják elképzeléseiket.

Tovább

Új üzleti kijelzőkkal rukkolt elő az LG

2015. február 19. -

Új üzleti kijelzőket mutatott be az LG az idei ISE kiállításon. A felvonultatott kereskedelmi célú digitális kijelző- és TV-kínálat tagjaként bemutatták a 266 centiméter átmérőjű (105”) ULTRA HD kijelzőt, a webOS operációs rendszert használó megoldásokat, illetve a különleges, kereskedelmi célú áttetsző hűtőajtó-megjelenítőt is.

Tovább

Új digitális üzleti kijelzőkkel készült a Toshiba az ISE 2015-re

2015. február 12. -

A Toshiba bemutatta új, Pro-Signage II sorozatú digitális üzleti kijelzőit. A folyamatos működésre tervezett eszközök Full HD felbontással és 178°-os betekintési szöggel rendelkeznek, 42 hüvelyktől (106 cm) 55 hüvelykig (139 cm) háromféle méretben készülnek. 

Tovább

HP EliteBook Folio 1020 – csendes társ a munkához

2014. december 3. -

Bemutatkozott a HP Windows 8.1 alapú, érintőkijelzővel és anélkül is piacra kerülő notebookja, amely kompakt méretével, minőségi anyagaival, hangtalan működésével és kényelmes gépelést biztosító billentyűzetével próbálja levenni a lábukról a felhasználókat.

Tovább