Szűrés

A(z) Fujitsu kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobil munkaállomás sokat utazó, nagy teljesítményigényű felhasználóknak

2021. december 20. -

A Fujitsu a belépő szintű FUJITSU Workstation CELSIUS H5511 mobil munkaállomással bővíti kiterjedt munkaállomás-kínálatát. Az új rendszer a teljesítmény, a mobilitás és a fejlett biztonsági funkciók tökéletes egyensúlyát kereső építészek, mérnökök, tervezők, tartalomkészítők és diákok számára készült.

Tovább

A Fujitsu következő generációs kijelzőt és noteszgépet mutatott be

2021. december 6. -

A Fujitsu új technológiákat vezetett be napjaink változó otthoni és irodai munkavégzéssel kapcsolatos igények kiszolgálására: a nagy teljesítményű és ultramobil, AMD processzoros LIFEBOOK U9311A  noteszgépet és a 10. generációs Fujitsu kijelzőt.

Tovább

A home office felhasználókra is gondolt a Fujitsu

2021. július 14. -

A Fujitsu frissen bemutatott új generációs asztali gépei és munkaállomásai az agilitást, teljesítményt és rugalmasságot igénylő home office felhasználóknak készültek. Az irodában vagy otthonról dolgozó emberek millióinak igényeire reagálva a Fujitsu olyan új generációs eszközöket készített, amelyek kevesebb energiát fogyasztanak és rendkívül halkan működnek – ugyanakkor használatuk a teljesítmény terén sem jelent kompromisszumot. 

Tovább

Megérkezett az új AMD-alapú Fujitsu PRIMERGY RX szerver

2021. március 22. -

A Fujitsu az AMD EPYC processzoros Fujitsu PRIMERGY RX2450 M1 szerverrel bővíti x86-alapú szabványos rendszereinek kínálatát. A kétfoglalatos, 2U magas rack-rendszer sokféle feladathoz kínál nagy teljesítményt – kis energiafogyasztás és adatközponti helyigény, valamint rugalmas konfigurációs lehetőségek mellett.

Kulcsszavak: Fujitsu, szerver, AMD
Tovább