Szűrés

A(z) HyperX kulcsszót tartalmazó cikkek

Ismét HyperX-szel felvértezve indulhatnak a játékosok az Intel e-sport versenyén

2017. május 2. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a 12. alkalommal megrendezett Intel Extreme Masters e-sport versenyen idén is a HyperX lesz a játéksorozat kizárólagos periféria- és memóriapartnere. 

Tovább

Pörgesd fel a játékod a HyperX Pulsefire FPS egérrel!

2017. április 25. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette a HyperX Pulsefire FPS egeret, mely precíz és megbízható teljesítményével egészíti ki a vállalat játékosoknak készült termékportfólióját. 

Tovább

Debütál a legújabb HyperX FURY DDR4-memória

2017. március 30. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a HyperX FURY DDR4-memóriák termékcsaládja mostantól több új színben – vörös és fehér – is elérhető, alkalmazásával pedig az órajel már akár 2666 MHz-re növelhető. 

Tovább

Új taggal bővül a HyperX fejhallgatók családja

2017. március 14. -

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta legújabb mikrofonos fejhallgatóját, a HyperX Cloud Revolver S-t Plug and Play Dolby  7.1 Surround Sound technológiával. 

Tovább