Szűrés

A(z) Invitel kulcsszót tartalmazó cikkek

Felturbózott üzleti struktúrával készül idén az Invitel

2015. május 7. -

Az Invitel a hazai sajtó képviseletének körében jelentette be idei évi újításait, melyek a vállalat struktúrájának egészét érintik. Nem kimondottan új struktúráról van szó, csupán az eddigi tapasztalatokhoz, az új irányokhoz szabják elképzeléseiket.

Tovább

Öt tipp, mielőtt jelszót váltasz

2015. március 9. -

A felhasználók még mindig óvatlannak bizonyulnak, ha online biztonságról van szó. Az Invitel kiadott egy infografikát, melyben hasznos tippekkel látja el a felhasználókat a megfelelő, biztonságos jelszó kialakításához.

Kulcsszavak: Invitel, jelszó, tipp
Tovább

Az Invitel kínálatában a Huawei MediaPad 7 Youth2

2014. augusztus 28. -

Augusztus 25-étől új táblagéppel bővült az Invitel eszközkínálata. A Huawei MediaPad 7 Youth2 táblagép 3G- és WiFi-hálózaton is képes kapcsolódni a világhálóhoz.

Tovább

Albérlet + diákigazolvány = kedvezményes internet

2014. augusztus 1. -

Idén közel 74 ezer diák kezdi meg főiskolai vagy egyetemi tanulmányait, akiknek a nyár bizonyára további izgalmakat is tartogatott. Az első örömök és a nyári pihenés után újabb feladatok várnak rájuk: készülődniük kell az évkezdésre, és sokaknak albérletet is kell keresniük. Az Invitel most kifejezetten az ő igényeikhez illeszkedő, kedvező ajánlattal jelentkezik országszerte hat településen.

Tovább