Szűrés

A(z) LCD kulcsszót tartalmazó cikkek

Galaxy Note 3 – ütősebb és visszafogottabb kiadásban is

2013. szeptember 24. -

A legfrissebb pletykák szerint októberen debütál a Samsung új okostelefon-táblagép hibridjének hajlított kijelzővel szerelt kiadása, novemberben pedig egy LCD kijelzővel és 8 megapixeles kamerával ellátott, „butított” Galaxy Note 3 is landolhat a piacon.

Tovább

Új, UHD érintőképernyős Sharp monitor: PN-K322B LCD

2013. augusztus 1. -

A Sharp július végén mutatta be Japánban új, 32 hüvelykes LCD monitorát, ami várhatóan ősszel lesz elérhető Európában is. Az üzleti találkozókra, prezentációkra szánt monitor egy kivételesen érzékeny és pontos érintőképernyővel, 4K felbontással, valamint Multi-Touch funkcióval is rendelkezik.

Kulcsszavak: LCD, Sharp, monitor
Tovább

A Sharp legújabb 3D LED televíziója a nappali ékköve lehet

2013. május 13. -

A Sharp bemutatja új csúcsmodelljét, a 80 colos, LED háttérvilágítású LCD TV-jét, a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E modellt, amely páratlan képminőséggel rendelkezik méretét és képélességét tekintve is. Ugyanakkor kiváló energetikai jellemzőkkel is büszkélkedhet, hiszen A+ besorolással rendelkezik.

Kulcsszavak: LCD, LED, Aquos, TV, Sharp
Tovább

A Sharp bemutatta az első IGZO monitort

2013. február 21. -

Sharp a világon elsőként mutatott be olyan, rendkívüli képminőséget biztosító LCD monitort, amely már az IGZO technológiát alkalmazza. Az új monitor nagyon nagy, QFHD, 3840 x 2160 pixeles felbontást biztosít (ami négyszer több képpontot jelent, mint a hagyományos Full HD méret), 140 pixel/colos (PPI) felbontást jelenítve meg.

Kulcsszavak: Sharp, LCD, monitor
Tovább