Szűrés

A(z) Mediatek kulcsszót tartalmazó cikkek

33 órányi beszélgetést ígér a Philips W6618

2014. április 22. -

A Philips 5300mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett újdonsága egy középkategóriás okostelefon tudását ötvözi a hagyományos mobilokat is megszégyenítő üzemidővel. A W6618-at tuti, hogy nem kell minden este a töltőre dugnunk még akkor sem, ha vérbeli dumagépek vagyunk, ugyanis a telefon egy feltöltéssel akár 33 órányi beszélgetést is képes biztosítani.

Tovább

Hamarosan piacon a nyolcmagos Xiaomi Hongmi 2

2014. március 14. -

Már a kínai hírközlési szervek (Tenaa) adatbázisában is felbukkant a Xiaomi nyolcmagos, belépőszintű mobilja, amelyet Redmi 2, Red Rice 2 és Hongmi 2 néven is ismerhetünk.

Tovább

Nyolcmagos mobilokkal készült a Kazam az MWC-re

2014. február 28. -

Két androidos készülékkel is készült a Mobile World Congressre (MWC) az angol gyártó, a Kazam. Ráadásul nem is akármilyen mobilokról van szó, ugyanis a Tornado 2.5.5 és 2.5.0-ás modell nyolcmagos processzorral rendelkezik.

Tovább

A világ első nyolcmagos 4G LTE-képes mobilprocesszora a MediaTektől

2014. február 11. -

Középkategóriás okostelefonokhoz és táblagépekhez alkotta meg a MediaTek AMD Cortex A-17 processzorát, mely a világ első olyan nyolcmagos mobilprocesszora, amelyben nem csak a magok fele üzemelhet egyszerre. A processzor számos high-end funkciót támogat, és Smart TV-khez is használható.

Tovább