Szűrés

A(z) OLED kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung bemutatja legújabb Neo QLED, Lifestyle és OLED televízióit

2022. március 18. -

A Samsung bemutatja 2022-es televízióit, a Neo QLED és a Lifestyle, valamint a legújabb Samsung OLED sorozatokat. A vállalat Képernyők mindenkinek! jövőképének megfelelően, a személyreszabható felhasználói élmény érdekében a fejlesztések minden eddiginél több választási lehetőséget biztosítanak a szórakoztatás, a technológiai megoldások és a formatervezés terén.

Tovább

Hazánkba is elhozza elképesztő tudású tévéit az LG

2022. március 12. -

Március második hetétől már hazánkban is előrendelhetők az LG idén, a Las Vegas-i CES-en bemutatott új televíziói. Az impozáns termékcsalád rendkívül széles méretválasztékban elérhető OLED és QNED Mini LED tévékből áll, amelyek fejlett képalkotási technológiákkal, még több intelligens funkcióval és szolgáltatással, valamint továbbfejlesztett webOS operációs rendszerrel érkeznek.

Tovább

Az LG új tévéi átírják a nézői és felhasználói élményt

2022. január 6. -

Az LG Electronics (LG) bemutatta eddigi legfejlettebb és legimpozánsabb tévécsaládját, élén a vállalat kivételes 2022-es OLED készülékeivel. Az erőteljes képalkotási technológiák, valamint a még több intelligens funkciót és szolgáltatást kínáló, továbbfejlesztett webOS operációs rendszer révén az LG legújabb modelljei minden eddiginél magasabb szintre emelik a nézői és felhasználói élményt.

Tovább

Szórakozásra és játékra is kiváló a Sony új telefonja

2020. február 24. -

A Sony bejelentette az Xperia 10 II okostelefont, mely egy új, kiemelkedő középkategóriás modell a szórakoztató elektronikai eszközeik portfóliójában.

Tovább