Szűrés

A(z) SAP kulcsszót tartalmazó cikkek

Öreg okostelefonokkal harcolnak a dzsungelek pusztítói ellen

2019. június 23. -

A régi okostelefonok és a legújabb technológiák kombinációjával harcolhat az emberiség az illegális esőerdő-irtások ellen. Egy kaliforniai nonprofit szervezet, a Rainforest Connection fejlesztésével például előre lehet jelezni, hol készülnek illegális fakivágásra a bűnszervezetek, így a helyi hatóságok meg tudják akadályozni a pusztítást. Egyetlen öreg mobillal 300 hektárnyi esőerdő-terület megfigyelése és védelme oldható meg. A rendszert a legmodernebb szoftvertechnológiák segítik.

Tovább

Elfelejtette, hogyan kell használni a tollat? – Az SAP Inscribe-bal újra a kedvence lesz

2018. november 12. -

Új szintre emeli az ember–számítógép kommunikációt az SAP megoldása. A mesterséges intelligenciával működő Inscribe lehetővé teszi, hogy a vállalati felhasználók minden eddiginél egyszerűbben juthassanak hozzá a kívánt információkhoz, és hogy a kapott adatokat – a felmerülő igények alapján – gyorsan és hatékonyan tudják módosítani és újrastruktúrálni.

Tovább

Ingyenes halloweeni SAP téma a Netlifetól

2017. október 26. -

Magyarországra is egyre jobban begyűrűzik a halloweeni láz, köszönhetően az amerikai alapokon nyugvó médiafogyasztásunknak. Van, aki ennek örül, van, aki kevésbé, sőt van olyan is, aki kifejezetten ellenzi ennek az ünnepnek a térhódítását.

Kulcsszavak: Netlife, SAP
Tovább

Új élmények a próbafülkében

2017. július 5. -

Magyarországon is bemutatkozott a jövő próbafülkéje, ami a legújabb technológiákat felvonultatva köti össze az offline és online világot. A digitális próbafülke új szintre emeli a vásárlói élményt a fogyasztók számára, míg a kereskedők egy különleges értékesítési és marketing eszközzel gyarapodhatnak. 

Tovább