Szűrés

A(z) Sziget fesztivál kulcsszót tartalmazó cikkek

Számolj vissza a Szigetig!

2014. július 8. -

A Google Play Store-ban elérhető néhány visszaszámláló alkalmazás, mellyel telefonon követhetjük, hány nap van még a fesztiválig.

Tovább

A Festipay lesz a Sziget rendezvényeinek kártyaszolgáltatója

2014. április 18. -

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda a Cellum és a Cardnet Zrt. konzorciumát választotta fesztiváljainak - Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál – fizetési kártyaszolgáltatójául. A Festipay szolgáltatás számos rendezvényen bizonyított már.

Tovább

Látvány és hangzás a Szigeten

2013. augusztus 8. -

Az idei Sziget jelszava a látványvilág: a megannyi attrakció mellé a fesztivál technológiai partnere, a D-Link is igyekezett felnőni. A D-Link Blues Színpad előtti teret és a színpadot két Full HD felbontású kamerának és az idén nyáron megjelent D-ViewCam Mobile okostelefon alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan megnézhetjük, sőt, pillanatfelvételt is készíthetünk, és azt elküldhetjük magunknak vagy barátainknak. A Crowd Cam mellett a kilátogatók a mydlink Radio alkalmazást egy 42”-os Android mobileszközön, JBL fejhallgatókkal hallgathatják a Blues Színpad mellett.

Tovább

Vizuális orgazmus vár az idei Szigeten

2013. március 27. -

Az idei Sziget, amelyre most már méltán mondhatjuk, hogy átlépte a felnőtté válás küszöbét, idén nemcsak tartalmilag, de formailag is megújul. Szépül és épül, hogy augusztus 5-12. között felejthetetlen fesztiválélményt nyújtson a résztvevőknek.

Tovább