Szűrés

A(z) T-mobile-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Sztárok „csengőhangja” szól a T-Pontokban

2012. december 3. -

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, amelynek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt neves sztárok, közös csengőhang készítéssel teszik szórakoztatóbbá a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást a T-Pontokban és T-Partner üzletekben.

Tovább

T-Mobile: naponta megújuló adventi kedvezmények

2012. december 1. -

A T-Mobile "Adventi kalendárium" akciója keretében december 1. és 23. között minden nap más és más különleges ajánlattal lepi meg azokat az ügyfeleit, akik a szolgáltató honlapján keresztül adják le megrendelésüket.

Tovább

Megújult a T-Mobile Készülékbiztosítás szolgáltatása

2012. november 7. -

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile megújult Készülékbiztosítása, amelyben mindenki megtalálhatja a saját okostelefonjára és egyéni igényeire szabott biztosítási módozatot.

Tovább

A T-Mobile bővíti az iPhone 5-öt árusító T-Pont üzletek körét

2012. október 18. -

A gyártó folyamatosabb szállításai lehetővé teszik, hogy a T-Mobile kibővítse azon értékesítési pontjainak számát, ahol az iPhone 5 készülék megvásárolható.

Tovább