Szűrés

A(z) Telekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Szöveges keresővel turbózza fel a podcastokat a Telekom

2022. augusztus 24. -

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Telekom egyedülálló innovációjával egy csapásra megváltoznak a podcast hallgatási szokásaink! Mostantól ugyanis tényleg azokat a tartalmakat találhatjuk meg, amik minket valóban érdekelnek.

Tovább

Hamarosan lekapcsolja 3G mobilhálózatát a Telekom

2022. június 13. -

Jó ütemben, a tervek szerint halad a Magyar Telekom 3G hálózatának fokozatos lekapcsolásával, amely július 1-től már sehol nem lesz elérhető. Az ügyfelek természetesen nem maradnak szolgáltatás nélkül azt követően sem: a közel országos lefedettségű, a korábbi technológiáknál jobb ügyfélélményt nyújtó 4G hálózat továbbra is az ügyfelek rendelkezésére áll mind a hang-, mind az adatforgalom céljára. A legfeljebb 3G-képes készülékkel rendelkező ügyfelek hangforgalmát a meglévő 2G hálózat tudja átvenni. A leginkább érintett ügyfeleket a Telekom a változásokról SMS-ben, több körben is értesítette, valamint tájékoztatásukat egy honlappal is segíti.

Kulcsszavak: hálózat, 3G, Telekom
Tovább

Billie Eilish koncertjegyeket lehet nyerni a Telekomtól

2022. május 7. -

A Deutsche Telekom a Telekom Electronic Beats programja keretében újra együttműködik a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish-sal, aki 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom lehetőséget biztosít, hogy hazai rajongók is kijuthassanak a koncertre, sőt egy exkluzív nyárindító esemény keretében Magyarországra is elhozza a Billie-élményt.

Tovább

A Telekom webshopja értékesítette a legtöbb mobiltelefont és tabletet

2022. május 5. -

2021-ben – immár negyedik éve – újra a Magyar Telekom webshopjából rendeltek összességében a legnagyobb értékben mobiltelefont és tabletet a magyar nyelvű webáruházak közül. A teljes online kiskereskedelmi piac 2,3 százalékát tudhatja magáénak a Telekom, amivel az ötödik legnagyobb hazai online szereplőnek számít – derül ki a GKID (korábbi nevén GKI Digital) piacelemzéséből. 

Tovább