Szűrés

A(z) Vodafone kulcsszót tartalmazó cikkek

Több mint hétszázezren töltötték le az ÉletMentő alkalmazást

2023. szeptember 5. -

Az ÉletMentő applikációt a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat 2020-ban indította el, mint közös segélyhívó alkalmazást. Azóta több mint 700 ezren töltötték le, és csak az idei nyáron közel kétezer hívást indítottak a segítségével. A több szakmai díjjal elismert applikáció idén új funkcióval bővült, így már Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában is indítható segélyhívás a magyar ÉletMentő alkalmazásból.

Tovább

Fél évig fél áron adja a vezetékes internetet a Vodafone

2023. augusztus 28. -

A korábbi években megnövekedett érdeklődést tapasztalt a Vodafone Magyarország vezetékes szolgáltatásai iránt az iskolakezdés időszakában, ezért a vállalat az új tanévkezdetben a növekvő ügyféligényre reagálva, fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internet szolgáltatásait. A kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új, határozott idejű lakossági internetelőfizetés esetén automatikusan aktiválódik.

Tovább

Kedvezményes korlátlan adatforgalom és beszélgetés a Vodafone kínálatában

2023. július 27. -

A nyári élmények gyűjtését támogatja a Vodafone Magyarország. Két RED Free 5G tarifacsomag vásárlása esetén kedvezményes áron korlátlan belföldi mobilinternetet és hívást kapnak az ügyfelek.

Tovább

A vállalkozások mobileszközeit védi a Vodafone

2023. július 17. -

A távmunka elterjedésével az okostelefonok elsődleges munkaeszközökké váltak, és ezt a támadók is tudják: csak a vishing (hangalapú adathalászat) visszaélések száma másfél év alatt több, mint hatszorosára ugrott 2022 második negyedévére.*  A Vodafone vállalkozásoknak szóló szolgáltatása éppen a mobileszközöket célzó támadások ellen nyújt megoldást: a Lookout mobil kibervédelmi megoldás védelmet jelenthet a mobileszközöket fenyegető hálózat-, eszköz-, alkalmazás- és tartalomalapú kockázatok ellen.

Tovább