Szűrés

A(z) Wi-Fi kulcsszót tartalmazó cikkek

A hibátlan Wi-Fi a legkisebbeknek is jár

2017. május 24. -

Új duál rádiós hozzáférési pontot vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az NWA1123-AC PRO duál rádióval, telepítési varázslóval és többféle felhelyezési lehetőséggel segíti a kisvállalkozásokat a hibamentes és gyors hálózatok kiépítésében.

Tovább

Új mobilmegoldásokkal készül az MWC-re a ZyXEL

2017. február 1. -

Új LTE megoldásaival készül a barcelonai Mobil Világkongresszusra a tajvani hálózati kommunikációs vállalat, a Zyxel. A szakmai eseményen a márka elsősorban a hálózatüzemeltetők részére mutatja be 4G képes, mobil Wi-Fi kapcsolódást is biztosító eszközeit, amellyel a felhasználók a nehezen elérhető helyeken is gondtalanul élvezhetik a zökkenőmentes internet-csatlakozást.

Tovább

Díjnyertes AP üzleti felhasználásra

2016. április 5. -

A tajvani ZyXEL piacra dobta új, 802.11ac duális hozzáférési pontját. Az üzleti felhasználók részére tervezett WAC6500 modellt Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban is kategóriája legjobbjai közé sorolták. Az intelligens Wi-Fi lefedettséget biztosító hozzáférési pont okos antennájával a felhasználók igényeire szabva dinamikusan osztja el a jelet a hálózati eszközök között.

Tovább

A FreedomPop első mobilja jövőre érkezik

2015. november 4. -

Az egyesült államokbeli FreedomPop is belép az okostelefon piacra. A vállalat jövőre mutatja be első mobiltelefonját, melynek lelke egy Intel lapka lesz.

Tovább