Szűrés

A(z) adatbiztonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a Fujitsu következő generációs ETERNUS CS8000 platformja

2018. május 8. -

A Fujitsu a mai napon bemutatta ETERNUS CS8000 mentési és archiválási platformja kifejezetten mainframe-ekhez és fejlett nyílt rendszerkörnyezetekhez készült, legújabb verzióját. 

Tovább

Az appok ellenőrzésére kéri felhasználóit a Facebook

2018. április 10. -

2018. április 9-étől kezdődően a Facebook minden felhasználója, így a magyar felhasználók hírfolyamában is megjelenít majd egy olyan figyelmeztetést, amelynek linkjére kattintva azok egyszerűen áttekinthetik, hogy milyen alkalmazások férnek hozzá a közösségi hálózaton tárolt adataikhoz.

Tovább

A Kingston az EU egységes adatvédelmi direktíváinak megfelelően fejlesztette ki új titkosított pendrive-jait

2016. május 30. -

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata az Európai Unió által május 24-én hatályba lépett adatvédelmi rendeletével összhangban bemutatta két új, hardveresen titkosított USB-meghajtóját.

Tovább

A Samsung KNOX nyerte el a legjobb mobil biztonsági platformnak járó díjat az MWC-n

2015. március 12. -

A Samsung KNOX mobil biztonsági platform nyerte el a Legjobb Biztonsági/Csalás Elleni Termék vagy Szolgáltatás kategória első helyezéséért járó díjat a Mobile World Congress 2015 kiállításon. A GSMA díját évről évre olyan MWC-n bemutatott megoldások kapják, amelyek a vállalati mobil biztonság kategórián belül a legjobbnak bizonyultak.

Tovább