Szűrés

A(z) adatforgalom kulcsszót tartalmazó cikkek

2020 karácsony: közel 30%-kal nőtt az ünnepi adatforgalom és a hanghívások átlagos hossza

2020. december 28. -

Az idei, koronavírus-járvány miatt rendhagyó karácsonyon a személyes találkozások helyett feltehetően többen köszöntötték egymást telefonon és többen töltötték online térben a közös ünnepi időt. Erre utal az előző évek trendjéhez képest nagyobb növekedés az idén karácsonykor mért mobilnet-forgalomban, a hanghívások hosszában, sőt az SMS-forgalomban is a Telenor hálózatán.

Tovább

Hatnapos adatjegy a Telenortól

2020. december 22. -

December 22-től aktiválható és egészen december 27-ig használható a Telenor ünnepi videohívásokhoz, közös online beszélgetésekhez szánt egyszeri 100 GB-os belföldi adatjegye, amely most kedvezményes áron mindössze 500 forintért vásárolható meg.

Tovább

Most havi 7 gigabájtot mobilnetezünk, de ez 2026-ra már 30 lesz

2020. december 10. -

Az Ericsson tanulmánya szerint az évtized közepén 8,8 milliárd mobilelőfizetés lehet a világon, és ebből 3,5 milliárd már az 5G hálózatokat használja majd. Észak-Amerikában ötből négy, Közép-Kelet-Európában minden harmadik előfizetés 5G lesz. A tanulmány kitér arra is, hogy a havi átlagos mobil adatforgalom az elmúlt évben másfélszeresére nőtt, és régiónkban elérte a 7,3 gigabájtot – de ez a szám 2026-ra kilő majd és közel 30 gigabájt lesz. Mindez csupán néhány érdekes megállapítás a mobilkommunikációs trendek egyik legátfogóbb tanulmányából az Ericsson Mobility Report 2020-as kiadásából, mely szerint az 5G a vártnál is gyorsabban terjed majd.

Tovább

Ingyenes 100GB adatforgalmat biztosít a Telenor az otthoni Hipernet-felhasználóknak

2020. december 1. -

Bár a Telenor szolgáltatásai nem esnek az ingyenes internet-hozzáférést biztosító kormányrendelet hatálya alá, a mobiltársaság november 27-ével díjmentessé tette hálózatán az oktatási oldalak elérését, most újabb kedvezményt nyújt a vészhelyzetben: 100GB ingyenes, szabadon felhasználható adatforgalmat biztosít Magyarországon Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági ügyfeleink számára. Az ingyenes adatkeret igénybevételéhez iskolai igazolás sem szükséges.

Tovább