Szűrés

A(z) applikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Megújult a Yetteles mobilparkolás

2023. december 5. -

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.

Tovább

Újabb app tippek a HONOR-tól

2023. december 1. -

Az esős, nyálkás, lassan akár már havazós időjárás sem fizikai, sem mentális egészségünknek nem tesz túl jót. Nagy eséllyel kevesebbet mozgunk, könnyebben megbetegszünk, a folytonos szürkeség pedig mentálhigiéniánknak is árthat. Nem elég tehát hangsúlyozni az egészség fontosságát, az alábbi új adag app pedig segíthet abban, hogy akár tavaszig megőrizzük egészégünket.

Tovább

Meglepetéssel készül a karácsonyra a Yettel

2023. november 26. -

A Yettel friss országos kutatása szerint idén tízből négy magyar fogyasztó többnyire online tervezi beszerezni a karácsonyi ajándékokat, és közel ugyanennyien szívesen használnak ehhez alkalmazásokat is. A megkérdezettek több mint fele tudatosan keresi a kuponokat, kedvezményeket; egy tízezer forintos vásárlás esetén ezer forint engedményt sokan már jó ajánlatnak tartanak. Az ajándékvadászatban most a mobiltársaság is segít: a Yettel alkalmazásban meglepetés kedvezményekkel vár mindenkit. 

Tovább

Megújult a bringások kedvenc appja

2023. augusztus 9. -

Egy éves lett a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát applikációja, ez alatt az egy év alatt pedig folyamatosan figyelték a felhasználói visszajelzéseket, hogy az app minél jobban kiszolgálhassa a biciklisek igényeit.

Tovább