Szűrés

A(z) billentyűzet kulcsszót tartalmazó cikkek

Álomkütyük karácsonyra szenvedélyes játékosoknak

2019. november 19. -

Ha egy igazi gamert szeretnénk meglepni karácsonykor olyan ajándékkal, amitől leesik az álla, laikusként bizony sokszor nehéz kiigazodni ebben a világban. A számítógépek és a videójátékok szerelmesei folyamatosan azon gondolkoznak, hogyan tehetik még ütősebbé a felszerelésüket, hiszen a legújabb technológiák használata a teljesítmény szempontjából meghatározó az e-sportok világában. 

Tovább

Az értéktudatos játékosokat célozza meg új termékeivel a Razer

2019. március 18. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája három új játék-perifériát jelentett be, amelyekkel legnépszerűbb termékcsaládjait bővíti. A BlackWidow billentyűzet, a Kraken mikrofonos fejhallgató és a Basilisk Essential egér a Razer legjobb ár-érték arányú gamer perifériái közé tartoznak, és minden megvan bennük, amire egy játékosnak csak szüksége lehet.

Tovább

Új PC Gaming hangszóró és LIGHTSYNC-kel kiegészített mechanikus billentyűzetet a Logitechtől

2018. március 19. -

Két új gaming terméket jelentett be a Logitech sajátmárkája a Logitech GA Logitech G560 PC az első, kifejezetten gaming célra gyártott hangrendszer, amely a Logitech G LIGHTSYNC technológiának köszönhetően a hanghatások mellett, a játékkal összehangoltan fényhatások megjelenítésére is képes.

Tovább

Az egész világ a munkahelyed lehet a Zagg új iPad-kompatibilis billentyűzeteivel

2017. október 16. -

A mobil életstílust támogató okostelefonkiegészítők területén világelső Zagg új eszközökkel bővítette az Apple iOS kompatibilis billentyűzeteinek kínálatát. A multifunkcionális termékek elsősorban azok számára készültek, akik gyakran használnak iPadet számítógépük helyettesítésére.

Tovább