Szűrés

A(z) díjcsomag kulcsszót tartalmazó cikkek

Korlátlanság mindenkinek a Tettek hálózatán

2019. május 2. -

Április 26-ától minden új mobil havi díjas csomagra váltónak biztosítja a korlátlanság élményét a Telekom, 2 éves hűség vállalása esetén akár 120 ezer Ft-os készülékkedvezménnyel*. A Telekom Mobil díjcsomagjai mellé továbbra is szabadon választható net csomag 1 GB-tól a korlátlanig. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy valami hasznosat kezdjen a nettel a Tettek hálózatán.

Tovább

EU-s hívás mindenkinek

2019. február 11. -

Extra költség nélkül hívhatók itthonról az uniós számok a Vodafone megújult lakossági előfizetéses díjcsomagjaiban február 8-tól, a lebeszélhető percek erejéig. Ugyanez igaz az SMS-ekre is. 

Tovább

Bármikor be- és kikapcsolható korlátlanság

2018. május 10. -

A választás teljes szabadságát hozzák el a UPC új mobil díjcsomagjai. A korlátlan adat és beszélgetési opciót bármikor rugalmasan igényelhetik, vagy éppen lemondhatják az ügyfelek hosszabb időre szóló kötöttségek nélkül. A UPC megoldása a hazai kínálatban egyedülállónak számít.

Tovább

Bemutatta tarifa portfólióját a Vodafone

2018. április 11. -

A Vodafone Magyarország megújult Red csomagjai az országban elsőként tesznek lehetővé korlátlan nemzetközi hívást EU-s számokra belföldről, így biztosítva mintegy 500 millió európai ember korlátlan elérését. A Vodafone célja, hogy a magyar piacon úttörő ajánlattal hozzájáruljon a távolságok leküzdéséhez és a személyes kapcsolatok erősítéséhez Európában. 

Tovább