Szűrés

A(z) fejhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjnyertes kialakítással érkezik az új Philips gaming headset

2022. december 1. -

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips monitors márka licencpartnere örömmel jelenti be egy vadonatúj prémium gaming headset bevezetését, amelyet a kényelem, a kiváló hangzás és a fejlett vezeték nélküli technológiák ideális kombinációját kereső játékosok számára terveztek. 

Tovább

A Sony új termékcsaládja magával ragadó élménnyel vezeti győzelemre a játékosokat

2022. június 30. -

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

Tovább

A Sony bemutatja a WH-1000XM5 fejhallgatót

2022. május 14. -

A Sony bejelentette díjnyertes 1000X-sorozatának legújabb termékét, a WH-1000XM5 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgatót. Az új modell vadonatúj, magával ragadó hallgatási élményt biztosít, melyek az új technológiák alkalmazásával új szintre emelik a piacvezető WH-1000XM4 zajszűrését és hangminőségét. 

Kulcsszavak: fejhallgató, Sony
Tovább

A TP Vision prémium Philips Fidelio minőséget biztosít a valódi vezeték nélküli (TWS) fejhallgatók között

2021. augusztus 31. -

A Philips Fidelio a most debütáló Philips Fidelio T1 modellel új, prémium kategóriát teremt a True Wireless (TWS) fejhallgatók piacán - megjelenésben, érzésben, működésben és teljesítmény tekintetében egyaránt.

Tovább