Szűrés

A(z) film kulcsszót tartalmazó cikkek

Hódító útjára indul a közösségi filmajánló applikáció

2016. november 24. -

A Kiflee névre hallgató, magyar fejlesztésű alkalmazásban a megszokott és unalmas pontozási rendszer helyett egyetlen mozdulattal értékelhetik a filmrajongók az alkotásokat az alapján, hogy szívesen megnéznék-e, többször is akár. Ezt követően a hasonló ízlésű felhasználóktól személyre szabottan kapnak tippeket, ajánlásokat a Kiflee „fogyasztói”.

Tovább

Az HBO aranyélet első évada most díjmentesen nézhető a Telekomnál

2016. november 1. -

Az HBO-n 2016. november 6-án indul a népszerű magyar bűnügyi sorozat, az Aranyélet második évada. 

Tovább

A legnagyobb sztárokkal „dupláz” a Paramount Channel

2016. október 26. -

Október utolsó hetétől egészen november végéig különleges műsorblokkal erősít csütörtökönként a Paramount Channel: egy-egy színésztől egymás után két legendás alkotást is vetít a népszerű filmcsatorna. Kevin Costner, Chuck Norris, Robert De Niro, Jean-Claude Van Damme, illetve Ben Stiller rajongói is „duplán” élvezhetik kedvenc színészeik alakításait minden csütörtökön.

Tovább

Űrutazós alkotással erősít a Paramount Channel a világűr hetén

2016. október 7. -

Ezen a héten a világűr és az űrkutatás fontossága kiemelten fókuszba került a Paramount Channel műsorán is: a filmcsatorna az Asztronauta című thrillerrel ünnepel. A lebilincselő alkotásban a főszereplő felesége, akit Charlize Theron alakít, időutazáshoz hasonló pillanatokat él át – valószínűsíthetően az alkotók bakijainak köszönhetően. Íme, néhány példa, amikor a színésznőnek sikerült „elgörbítenie” a tér-idő kontinuumot.

Tovább