Szűrés

A(z) fotópályázat kulcsszót tartalmazó cikkek

Fotóversenyt hirdetett a Nikon

2022. július 20. -

A Nikon örömmel jelenti be együttműködését a CIWEM környezetvédelmi és vízgazdálkodási jótékonysági szervezettel, valamint a bolygónk jövője iránt elkötelezett ingyenes streaming platformmal, a WaterBearrel, hogy megtalálják a 2022-es év Environmental Photographer of the Year díjasát. Az immár 15. éve megrendezett éves verseny célja, hogy a világ minden tájáról származó leginspirálóbb környezetvédelmi fotókat reflektorfénybe állítsa, és nemzetközi platformot biztosítson a bolygónkat veszélyeztető környezeti problémákra való figyelemfelhívás érdekében.

Tovább

Indul a „Sokszínű Balaton-felvidék” fotópályázat

2022. július 6. -

„Sokszínű Balaton-felvidék – Theodora különdíj” címmel közös fotópályázatot hirdet az ország egyik legrangosabb természetfotó-pályázata, a Varázslatos Magyarország és a kékkúti forrásból eredő Theodora ásványvizet forgalmazó Szentkirályi Magyarország Kft., a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szakmai támogatásával. 

Tovább

Új kategóriákkal bővül a hazai természetfotós pályázat

2022. április 13. -

A Varázslatos Magyarország A magyar természetfotó nagydíjának átadása után máris elindította 2022-es természetfotó pályázatát. A 13. alkalommal meghirdetett pályázat idén is kilenc hónapon át várja a fotósokat, minden hónapban kilenc pályázati kategóriával. A havi helyezéseken és nyereményeken felül azok a fotósok, akik legalább hét hónapon keresztül pályáznak az év folyamán, ringbe szállhatnak az év végi fődíjért, azaz A magyar természetfotó nagydíjáért.

Tovább

Elindult a fiatal kreatív fotósok versenye

2022. április 8. -

A Canon pályakezdő vagy még tanulmányokat folytató fotósok számára idén ismét lehetőséget kínál munkáik bemutatására, elismert szakértőktől való tanulásra és a szakma meghatározó rendezvényein való részvételre. A programra Európából, a Közel-Keletről és Afrikából várják a jelentkezőket. Az első körben kiválasztott 100 fiatalt neves mentorok segítik, majd közülük harmincan ötnapos, karrierjüket meghatározó workshopon vehetnek részt. A legutolsó fordulóba jutó öt diák exkluzív lehetőséget kap a Hamburg Portfolio Review-n való bemutatkozásra. 

Tovább