Szűrés

A(z) hálózat kulcsszót tartalmazó cikkek

Huawei: 3D bevásárlóközpontok, érzékelő hálózatok és okosvárosok korát hozza el az 5.5G

2023. március 2. -

Jelentős társadalmi és gazdasági értéket teremt az 5.5G korszaka: a továbbfejlesztett hálózatok által kínált élményeket több mint egymilliárd végfelhasználó élvezheti majd, 2030-ra pedig egymilliónál is több 5G-alapú magánhálózat támogatja az ipar működését – hangzott el a Huawei Technologies Távközlési Üzletágának elnöke vitaindító beszédében a barcelonai Mobil Világkongresszuson. 

Tovább

A Zyxel XMG1930 sorozata több gigabites hálózatot biztosít az ügyfeleknek

2023. január 26. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks piacra dobta új XMG1930 sorozatú Multi-Gigabites Lite-L3 Smart Managed Switch eszközét. Az XMG1930 sorozat a kis- és középvállalkozások, rendszerintegrátorok, felügyelt szolgáltatók és kisebb internetszolgáltatók számára kínál ideális megoldást a WiFi 6, WiFi 6E és WiFi 7 által támasztott növekvő sávszélesség-igények kielégítésére.

Tovább

A Zyxel bevezeti a „Connect and Protect” WiFi biztonsági megoldást

2022. november 2. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bejelentette „Connect and Protect” megoldásának bevezetését bizonyos WiFi hozzáférési pontok esetében. A továbbfejlesztett biztonsági megoldást novemberben mutatja be a Zyxel két legnépszerűbb WiFi AP-jánál, az NWA110AX-nél és az NWA1123ACv3-nál, amelyek magasabb szintű védelmet és jobb csatlakozást biztosítanak a kisvállalkozások és ügyfelek számára.

Tovább

A Nebula frissítése még jobb felhasználói élményt kínál

2022. szeptember 11. -

A Zyxel Networks a 15. nagyszabású frissítést adta ki népszerű Nebula felhőalapú hálózati megoldásához. A P15 a felhasználói élményre, a licenc konstrukciók egyszerűsítésére és a Nebula fizetős funkcióinak további támogatására összpontosít. A frissítés ezen kívül még nagyobb biztonságot és rugalmasságot kínál a switchekhez, valamint egy új távoli konfigurátort a mobil routerek számára.

Tovább