Szűrés

A(z) iTunes kulcsszót tartalmazó cikkek

Új D-Link Cloud ShareCenter – az alkalmazásokkal tuningolható adattároló

2013. november 26. -

Megjelent hazánkban a D-Link legújabb cloud funkciókkal felvértezett NAS megoldása, a ShareCenter+ DNS-327L Kétfiókos Hálózati Adattároló. A multimédiás fájlok eléréséhez, médialejátszók, Smart TV készülékek HD minőségben is gyors kiszolgálásához erősebb processzort, nagyobb memóriát és számos beépített illetve utólagosan telepíthető alkalmazást kapott, mint kistestvére, a DNS-320L.

Tovább

iOS a számok tükrében

2013. június 12. -

900 ezer alkalmazás, 50 milliárd letöltés, 600 millió eladott iOS eszköz: ezek a számok hangzottak el WWDC-n, mielőtt lehullt volna a lepel az iOS 7-ről

Tovább

Megjelent a Bogyó és Babóca: A szivárvány interaktív iPad mesekönyv

2013. május 30. -

Bogyó és Babóca: A barátság című iPad mesekönyv után, most már a Bogyó és Babóca: A szivárvány című történet is elérhető interaktív iPad alkalmazás formájában. Bartos Erika elsöprő sikerű mesekönyv-sorozatának eredeti történetét a gyerekek egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában élvezhetik Ónodi Eszter narrációjában és az Alma Együttes zenei kíséretében. A médiavállalat által készített digitális mesekönyvek forgalma egy év alatt meghatszorozódott.

Tovább

Nokia HERE az App Store kínálatában

2012. november 21. -

Máris elérhető az iOS alkalmazásboltjában az ingyenes offline navigációt nyújtó Nokia HERE alkalmazás. A HTML5 alapú szoftver még nem tökéletes, de már most használhatóbb az Apple saját térképénél.

Tovább