Szűrés

A(z) kommunikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Láthatatlan, mégis összeköt: európai hálózati kampány a Deutsche Telekomtól

2016. augusztus 25. -

A Deutsche Telekom az Andrea Bocelli nevével fémjelzett új „Európa” kampányában a sztártenorral közösen hangúlyozza az egységes hálózat által összekapcsolt Európa fontosságát. A bennünket „láthatatlanul is körülvevő és összekötő hálózat” gondolata a Deutsche Telekom vezető európai távközlési szolgáltató stratégiájába illeszkedik. A nemzetközi kampány a DT 12 európai piacán jelenik meg, Magyarországon a mai napon startol. A Magyar Telekom kommunikációjának fókuszában a szolgáltató mobil és vezetékes internethálózata áll, amely összeköti az ügyfeleket mindennel, ami fontos számukra.

Tovább

Immmr: Egyetlen szám minden igényhez

2016. február 23. -

Sok ember számára természetes, hogy a világ bármely pontjáról be tud lépni az elektronikus levelezését kezelő programba, és más internetes szolgáltatásokat is igénybe tud venni bármilyen eszközről. Az immmr formájában most a Deutsche Telekom is ezt a szolgáltatást kínálja mobiltelefon-számokhoz. A szolgáltatás révén a mobiltelefon-számok virtuálissá válnak, ami azt jelenti, hogy többé nem tartoznak egy meghatározott készülékhez vagy SIM kártyához.

Tovább

Továbbfejlesztett érintőceruzás okostelefon

2016. február 17. -

Az LG az idei MWC-n mutatja be a G4 Stylus továbbfejlesztett utódját, az LG Stylus 2 érintőceruzás okostelefont. A Barcelonában debütáló, kivételes áron forgalomba kerülő, 5,7 colos készülék egy sor olyan prémium szolgáltatást kínál, amely az LG csúcskategóriás telefonjait jellemzi. A készülékhez mellékelt érintőceruza nanoborítású hegye a korábbi gumiborítású hegyhez képest még pontosabb navigálást, precízebb írást tesz lehetővé.

Tovább

Az Ericsson az 5G-hez közelíti a hálózati lefedettséget, a hálózat teljesítményét és képességeit

2016. február 4. -

Az Ericsson (NASDAQ: ERIC) a mai napon négy új alkalmazást vezet be a kommunikációs szolgáltatóknak az 5G közeledtével megjelenő üzleti lehetőségek kihasználása támogatására. A megoldásokat a Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress 2016, MWC – Barcelona, 2016. február 22 - 25.) mutatják be.

Tovább