Szűrés

A(z) közlekedés kulcsszót tartalmazó cikkek

Dugómentes ősz okosnavigációval

2016. szeptember 7. -

Az ősz nemcsak iskolába siető diákokat és monoton esőzéseket hoz, hanem végeláthatatlan dugókat is. Egy mindentudó autós kütyü hatékony társként segíthet bennünket abban, hogy még gyorsabban eljuthassunk úti célunkhoz. A Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM, valamint 8670 LM Truck számtalan adattal és hasznos funkcióval könnyíti meg az autósok mindennapjait és teszi még biztonságosabbá a vezetést.

Tovább

Kétéves a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer

2016. július 5. -

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer (NMFR) két éves működése alatt a tranzakciók száma meghaladta a 40 milliót, a forgalmi adatok folyamatosan növekednek a 2014. július 1-i indulás óta. Az egységes mobilparkolást egyre többen választják a hagyományos készpénzes megoldással szemben, 25 százalékkal több autós fizetett mobillal parkolódíjat az NMFR második üzemévében, mint az elsőben.

Tovább

Nyaralásbarát GPS a Mio-tól

2016. június 14. -

A Mio pénztárcakímélő megoldással készül a nyárra: az autós vakációk kötelező kellékei lehetnek idén az új Base Map sorozat tagjai.

Tovább

Itt a frissítés a SzülinAppra!

2016. május 11. -

Az autós navigációt fejlesztő NNG tavaly kiadott, ingyenes navigációs alkalmazásában a mai nappal már elérhető a frissített Magyarország térkép.

Tovább