Szűrés

A(z) marketing kulcsszót tartalmazó cikkek

Hiába „popsiálló” a Galaxy Note 4, sokan panaszkodnak rá – támad a #gapgate

2014. október 3. -

A Galaxy Note 4 kétségtelenül kibírja, ha véletlenül ráülünk, hiszen az ilyen esetekre kifejezetten felkészítették, mielőtt piacra dobták. Legalábbis ezt szeretné közölni a cég új videója, ami nyilván sosem született volna meg, ha nincs az új iPhone-ok túlzott hajlékonysága miatt kitört #bendgate láz. A friss hírek sziernt viszont jobb lenne, ha a Samsung a másik cikizése helyett rendet tenne a saját háza táján, ugyanis valami nem stimmel a Galaxy Note 4 összeszerelésével.

Tovább

Lenovo mobilokat tervez Ashton Kutcher

2014. március 3. -

A kínai gyártó reklámigazgatója elárulta, hogy már készül egy Ashton Kucther által tervezett Lenovo okostelefon sorozat. Érdekesség, hogy a nemrég Steve Jobs szerepében feltűnt színész mérnök ismeretekkel is rendelkezik.

Tovább

A HTC a középkategóriás telefonok felé veszi útját

2014. február 10. -

A Reuters jelentése szerint a tajvani telefongyártó, a HTC több alacsonyabb árkategóriás készüléket fog értékesíteni ebben az évben, amellyel a profit növelése a cél. Ugyanakkor nemsokára érkezik az új zászlóshajó modell is.

Tovább

Még több gyártót szeretne elcsábítani a Microsoft

2014. január 16. -

A redmondi szoftveróriás megerősítette, hogy több gyártópartnerét szeretne rávenni arra, hogy újabb Windows Phone rendszerű készülékekkel rukkoljon elő és népszerűsítse azokat, illetve újabb cégeket vonna be a WP mobil gyártásba. A csábítás eszköze természetesen a pénz, ám azt nem tudni, milyen összegekről beszélhetünk.

Tovább