Szűrés

A(z) megoldás kulcsszót tartalmazó cikkek

A mobilalkalmazások nagy száma is gátolja az áttörést a mobilfizetésben

2015. október 13. -

Az elmúlt években a mobilfizetésnek számos ága bontakozott ki, ám a parkolás mobilos kifizetését leszámítva egyetlen mobilfizetési megoldás sem tudott jelentős áttörést elérni az aktív felhasználók számát tekintve.

Tovább

Dell intézményi és adatközponti hálózati megoldások a „jövőkész” vállalatoknak

2015. október 6. -

A Dell bővíti hálózati kínálatát, hogy segítse az egyre összetettebb intézményi hálózatkezelést és az adatközpontok hirtelen felfutó sávszélesség-igényének kezelését. Az új innovatív intézményi hálózati architektúrával egyszerűbb a telepítés, a felügyelet és a befektetésvédelem.

Tovább

Új hálózati megoldások a ZyXEL-től

2015. szeptember 14. -

A Broadband World Forumon mutatja be legújabb hálózati megoldásait a ZyXEL. A tajvani gyártó kitelepülésének zászlóshajója a hálózati rendszerekre teljes irányítást biztosító One Connect megoldás lesz, mellyel a szolgáltatók saját infrastruktúrájukkal 360 fokos rálátást kapnak az otthoni hálózatokra.

Kulcsszavak: ZyXEL, hálózat, megoldás
Tovább

Megduplázta a felár nélkül kiszolgált fájlok méretét az Adverticum

2015. szeptember 3. -

Ezentúl akár 300 Kbyte is lehet azoknak a hirdetési kreatívoknak a fájlmérete, amelyeket Magyarország piacvezető médiaoldali adserver szolgáltatója felár nélkül szolgál ki. Az eddigi 160 Kbyte-os mérethatár megduplázásával az Adverticum jelentős árcsökkentést hajtott végre az interaktív hirdetéskiszolgálási piacon.

Tovább