Szűrés

A(z) mobilapplikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb fejlesztések az OTP SZÉP kártya appban

2021. március 9. -

Az Applion Computer Kft. fejlesztő csapatának közreműködésével tavaly nyáron készült el az OTP SZÉP kártya új mobilapplikációja, amely elérhető a Google Play áruház és Appstore kínálatában is. Az app legújabb funkciójának köszönhetően már pár kattintással, akár regisztráció és bejelentkezés nélkül elérhetők a leglényegesebb információk a számlaegyenlegekkel kapcsolatban. 

Tovább

Hasznos együttműködés a magyar autósokért

2020. december 2. -

Az ország vezető telekocsirendszer üzemeltetőjének közel 160 ezer autósa számára automatikusan elérhetővé válik az Autóőrszem nevű ingyenes szolgáltatás által kínált védelem a két magyar cég együttműködésének köszönhetően. Mától az Autóőrszem rendszámalapú üzenetküldő mobilapplikáció segítségével a sofőrök és járókelők egyszerűen értesíthetik az Oszkáron regisztrált autósokat is, ha probléma van járművükkel. Például olyan, sajnos gyakran előforduló kellemetlenségek esetén, mint a felkapcsolva hagyott világítás, lehúzva maradt ablak vagy épp, ha lapos a gépjármű gumiabroncsa.

Tovább

Elkészült a gyermekeket segítő HelpAPP

2020. november 22. -

Az Applion Computer Kft. fejlesztő csapatának közreműködésével készült el az Unicef HelpApp alkalmazása, melyben minden fellelhető információ a segitséget kérők rendelkezésére áll, legyen szó erőszakos helyzetről vagy klasszikus  bántalmazásról.

Tovább

A nők vágyai alapján fejlesztettek randi appot

2020. november 3. -

Egyre több az ismerkedős platform napjainkban, azonban a legtöbb csak online időtöltésre és csevegésre ösztönöz, így tényleges kapcsolatok és találkozók ritkán születnek. Egy magyar fiatalokból álló cég ezen szeretett volna változtatni és saját fejlesztésű applikációját a lányok randizási és társkeresőhasználati igényeit felmérve tervezte meg. Közvélemény-kutatásuk szerint a nők 80 százaléka még aznap találkozna valakivel, ha egyezik az érdeklődési körük és szimpatikusak egymásnak. A Moment ereje pedig pont abban rejlik, hogy az azonos programokat megjelölő partnereket egy gombnyomással invitálhatjuk randevúra.

Tovább