Szűrés

A(z) mobiljáték kulcsszót tartalmazó cikkek

Kilenc Cannes-i oroszlánt nyert a Telekom demenciakutatást segítő játéka

2016. június 28. -

Az idén a Cannes-i Nemzetközi Kreativitási Fesztiválon (Cannes Lions International Festival of Creativity), amely a legrangosabb eseménynek számít a hirdetési iparban, a Deutsche Telekom és a Saatchi & Saatchi kilenc díjnak örülhetett - egy arany, öt ezüst és három bronz Oroszlán - amelyeket a ’Sea Hero Quest’ nyert el. 

Tovább

30 új pályával bővült a milliós letöltésű Sea Hero Quest mobiljáték!

2016. június 21. -

Másfél hónapja jelentette be új mobiljátékát a Telekom, amellyel a demenciakutatást kívánja szolgálni, és mára több mint egymillióan játszanak nap mint nap a Sea Hero Quest nevű mobiljátékkal.

Tovább

Négy sorsfordító applikáció, amelytől a világ egészségesebb lehet

2016. június 10. -

Alapjaiban változtatják meg a tudományos kutatást a digitális forradalom és a mobiltechnológia. A nagy sebességű mobilinternetnek és a tenyerünkben elférő, de komoly számítógépet rejtő mobilkészüléknek köszönhetően ugyanis óriási hálózatokra tudunk rácsatlakozni, néhány perc alatt pedig elképzelhetetlen mennyiségű adatot tudunk megosztani magunkról.

Tovább

Good Game - Több száz évnyi laboratóriumi kutatást válthat ki egy kétperces játék

2016. május 5. -

A Deutsche Telekom valamennyi európai vállalata, így a mai napon a Magyar Telekom is bemutatta a „Sea Hero Quest” (A tenger hőse) elnevezésű új mobiljátékot, amely a szórakoztatás mellett nemes célt is szolgál. A több platformon játszható mobiljátékot abból a célból fejlesztették, hogy elmélyítse a térbeli tájékozódásról meglévő tudományos ismereteket, illetve információval szolgáljon arról, hogyan működik agyunknak ez a területe.

Tovább