Szűrés

A(z) mobiltelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Hol nyaralnak a mobilok?

2023. augusztus 14. -

Egy EU-s rendeletnek köszönhetően más európai uniós országok területéről is itthoni tarifával hívhatjuk ismerőseinket. Így már külföldön nyaralva is bátran telefonálhatunk, használhatjuk a mobilinternetet. A mobilunk ilyenkor „roamingol” – ritkábban használt magyar kifejezéssel élve: „barangol” –, azaz egy idegen szolgáltató hálózatára csatlakozik. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a mobilszolgáltatók forgalmi adatait elmezve arra a következtetésre jutott, hogy a legtöbben Ausztriába utaznak, de nyáron Horvátország a kiemelkedő úticél.

Tovább

Adattörlési kisokos

2023. augusztus 14. -

Önfeledt nyaralási fotók, az előző havi gázóra állása, bankkártya-adatok, SMS-ek – a mobilunkon sok hasonló, sokszor érzékeny adatot tárolunk, akár tudtunkon kívül is. Egy friss kutatás szerint a magyarok jelentős része továbbadja másnak a már nem használt mobilját, és sokan közülük nem törlik az azon tárolt adatokat, amelyek így akár illetéktelen kezekbe is kerülhetnek. A Yettel segítséget ad ahhoz, hogyan vigyázzunk adataink biztonságára, és ha visszavisszük régi telefonunkat a szolgáltatóhoz, az most kedvezményt is érhet.

Kulcsszavak: Yettel, mobiltelefon
Tovább

T. Danny az új Csókkirály

2023. augusztus 2. -

Teljesen új köntösbe öltöztette a Hungária örök klasszikusát T. Danny: a Csókkirály újragondolt verziójában a népszerű magyar rapper múltjára is fény derül, a dalhoz készült videóklipben pedig egy jól ismert arc is feltűnik. A feldolgozás és a klip a Yettel Stage keretében jött létre, amely idén az újrahasznosítás jelentőségére hívja fel a figyelmet.

Tovább

Veszélyes lehet otthon tárolni a használt mobilokat

2023. július 20. -

A tavalyi évhez képest ugyan kevesebben, de még mindig a magyarok több mint fele tárol az otthonában használaton kívüli mobiltelefont – derült ki a Yettel országos, reprezentatív kutatásából –, pedig az öregedő akkumulátor veszélyes is lehet a környezetre, és akár tüzet is okozhat otthonunkban.

Kulcsszavak: mobiltelefon, Yettel
Tovább