Szűrés

A(z) okoseszköz kulcsszót tartalmazó cikkek

HONOR: Az összecsukható mobiloké a jövő

2023. november 29. -

Abu-Dzabiban, a Fortune Global Forum 2023-on Dr. Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója beszélt az okos készülékek jövőjéről. Egyéb vállalati vezetőkkel tárgyalta az intelligens világ jövőképét, kitérve a hajlítható eszközök népszerűségére, a mesterséges intelligenciára és a szemkímélő technológiákra – amikben mind úttörő a vállalat.

Tovább

A Samsung Autóblokkoló tovább fokozza a Galaxy készülékek védelmét

2023. november 22. -

A Samsung bemutatja a vadonatúj Autoblokkoló funkciót, egy olyan biztonsági eszközt, amellyel a Samsung Galaxy felhasználók az egyéni igényeikhez igazítva és életstílusuknak leginkább megfelelő módon védhetik meg okoseszközeiket.

Tovább

Jelentős kedvezménnyel kaphatók november végéig a Huawei okoseszközei

2023. november 17. -

Jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá a vásárlók a Huawei egyes készülékeihez november 30-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában. Az érintett termékek között megtalálható a gyártó zászlóshajója, a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT széria, valamint vezeték nélküli fülhallgatók egyes modelljei.

Tovább

A krónikus betegségek és az alvászavarok megelőzését célozzák a Huawei legújabb okosóra kutatásai

2023. november 12. -

A krónikus betegségek megelőzéséhez, valamint az alvászavarok, a sportolás utáni regeneráció és a gyermekkori fejlődés vizsgálatához is hozzájárulhatnak a Huawei jelenleg is zajló, okosórákhoz kapcsolódó egészségügyi kutatásai.*  A vállalat eddig több mint 300 millió felhasználó alvás közbeni légzésfigyeléshez kapcsolódó adatát elemezte, ötmillió felhasználó szívegészségét vizsgálta, és 800 ezer felhasználó érrendszeri és légúti egészségére vonatkozó adatait dolgozta fel. A Huawei új, finnországi kutatólaborjában dolgozó multidiszciplináris kutatócsapat a többi között a női egészség, a mentális egészség valamint a vérnyomás edzés közbeni nyomon követését szolgáló egészségfigyelő technológiákat is fejleszt.** 

Tovább