Szűrés

A(z) okosszemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

Így látjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül

2020. február 18. -

Új videóban mutatja be a Bosch, hogyan láthatjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül. A vállalat saját fejlesztésű Smartglass Light Drive okosszemüveg-rendszere olyan mindennapi helyzetekben jelenthet teljesen új, kényelmes és biztonságos megoldást, mint az autós vagy biciklis navigáció, a bevásárlás vagy a főzés. 

Tovább

Az okosszemüvegek legújabb generációját mutatja be a Bosch

2020. január 8. -

A Bosch Sensortec a Las Vegas-i CES fogyasztói elektronikai szakkiállításon mutatja be az okosszemüvegek számára fejlesztett innovatív Light Drive optikai rendszert. A Bosch Smartglasses Light Drive modul egyetlen forrásból származó, mindent tartalmazó egység, amely MEMS-alapú (mikro-elektromechanikai rendszer) tükrökből, optikai elemekből, érzékelőkből és fedélzeti feldolgozóegységből áll. Az integrált megoldás tiszta vizuális élményt kínál világos képekkel, amelyek még közvetlen napsütésben is jól láthatók.

Tovább

Ez Epson Európába is elhozza legújabb kiterjesztett-valóság szemüvegét

2018. július 5. -

Az Epson ma bejelentette, hogy megérkezett Európába a Moverio okosszemüvegek legújabb verziója, a BT-35E modell. Az ügyfelek visszajelzéseit figyelembe véve az Epson úgy fejlesztette tovább új okosszemüvegét, hogy HDMI és USB-C csatlakoztathatóságon keresztül, szinte alig érzékelhető késleltetéssel könnyedén használható legyen a meglévő hardverekkel. Ennek eredménye az Epson optikai tapasztalatát egy kiterjesztett közönséghez - egészségügyi, kereskedelmi drónvezérlési, tervezési, szórakoztatási és további területekhez - eljuttató termék.

Tovább

Epson okosszemüveggel vezérelhetjük a drónokat

2016. december 20. -

Januártól megkezdődik az Epson BT-300 okosszemüveg szállítása. A készülék jelenleg a legkönnyebb, kiterjesztett valóság (AR) technológiát alkalmazó, binokuláris, átlátszó okosszemüveg a piacon, amelyet drónpilóták és légi fotósok igényeihez alakítottak.

Kulcsszavak: Epson, okosszemüveg, drón
Tovább