Szűrés

A(z) sport kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiderült: az átlagnál sokkal többet sportolnak a „kockák”

2016. augusztus 1. -

Szemben azzal, amit a társadalom gondol róluk, a számítógépes játékok kedvelői az átlagnál gyakrabban végeznek testmozgást – derül ki a Chio Mozdulj Gamer felméréséből. Míg a magyarok 38 százaléka sportol legalább hetente egyszer, addig a gamerek körében ez az arány magasabb, mint 60%.

Tovább

Oracle: új mobilos szolgáltatásokat igényelnek a szurkolók

2016. július 17. -

Új szolgáltatásokat igényelnek a szurkolók az amerikai Oracle szoftverfejlesztő és -szolgáltató konszern legfrissebb kutatása szerint, többségük elsősorban ételt és italt szeretne rendelni és kifizetni mobilos alkalmazással a lelátókon ülve, a meccs nézése közben.

Tovább

Szép volt fiúk, szép lesz, fiúk!

2016. június 29. -

Miközben több tízezren voltak a labdarúgó EB-helyszíneken szurkoló magyarok, mostanra a legbátrabb várakozásokat is messze felülmúlva átlépte a 1,6 milliót a virtuális szívdobbanások száma. A Telekom „Szurkolói szív” segítségével bárki egy mozdulattal, hashtaggel vagy gombnyomással közvetlenül buzdíthatja a sportolókat.

Tovább

Változó futball - Európa-szerte növekvő vizuális igények

2016. június 21. -

Nyilvánvaló, hogy a labdarúgás és a focisták is változtak az évek során. A játékosok minden mozdulatát figyelik: a sportközvetítők elemzik a képességeiket, a nézők pedig szigorúan figyelemmel kísérik a stílusukat.

Tovább