Szűrés

A(z) statisztika kulcsszót tartalmazó cikkek

Mennyit twitteltünk idén? [Videó]

2013. december 12. -

A Twitter készített egy rövid videót, melyben összefoglalja az évet. A szpotból többek között azt is megtudhatjuk, hogy melyek voltak a legnépszerűbb hashtagek, illetve mit twitteltünk tovább legtöbbször 2013-ban.

Tovább

BYOD: biztonsági fenyegetés vagy lehetőség?

2013. október 17. -

A Samsung most közzétett tanulmánya kimutatja, hogy az 1000 vagy annál több alkalmazottat foglalkoztató és a „Bring Your Own (mobile) Device” (Hozd a saját (mobil) eszközöd)  szemléletet támogató szervezetek harmadának (33%) kellett szembesülnie az ügyféladatok elvesztésével az elmúlt két évben a munkaeszközként használt személyes mobil eszközöket ért biztonsági támadások miatt.

Tovább

Alig figyelnek mobiljaikra a fesztiválozók

2013. június 18. -

Itt a nyár és vele együtt kezdődik a fesztiválszezon is. A Norton legfrissebb kutatása szerint a fesztiválozók 77 százaléka kiemelten fontosnak tartja, hogy okostelefonját is magával vigye a rendezvényekre, 35 százalékuk viszont egyáltalán nem foglalkozik a készülékén tárolt adatok biztonságával.

Tovább

Terjed a Jelly Bean, de továbbra is a Gingerbread vezet

2013. június 5. -

A piacon lévő androidos eszközök 36,4 százalékán még májusban is a rendszer Gingerbread nevű verziója futott, pedig folyamatosan terjednek a frissebb kiadások – az Ice Cream Sandwich és Jelly Bean alapú készülékek együttesen majdnem 60 százalékos részesedést értek el.

Tovább