Szűrés

A(z) szolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországon is hódít a „SHOP THE LOOK” szemlélet

2020. október 28. -

A GLAMI.HU egy évvel ezelőtt indította el vizuális keresési szolgáltatását, amely egy mobillal készített fotó vagy egy netről lementett kép segítségével egyetlen felületen több száz európai webáruház kínálatát teszi kereshetővé. Az egyre népszerűbb funkció nem csak a felhasználói élményben jelent nagy előrelépést, de jelentősen hozzájárul a webáruházak forgalmának növekedéséhez.

Tovább

A HMD Global új telefonokat, kiegészítőket és szolgáltatást jelentett be

2020. szeptember 23. -

A HMD Global két új belépőszintű Nokia okostelefont mutatott be, a Nokia 2.4-et és a Nokia 3.4-et. Emellett még új kiegészítőket és a nagyvállalatoknak készült HMD Connect Prót, a biztonságos és átlátható globális adatbarangolást lehetővé tévő szolgáltatást is bejelentett. A különböző újdonságok megerősítik a vállalat holisztikus eszközgyártói és szolgáltatói pozícióját.  

Tovább

Nagyobb adatkeret és további kedvezmények a Telenornál

2020. augusztus 27. -

Frissíti lakossági számlás tarifaportfólióját a Telenor, így a legkisebb és az L-es méretű tarifacsomagok a korábbinál jelentősen több mobilinternet tartalmaznak. Emellett a szolgáltató új kampányában együtt jobban járnak az ügyfelek, hiszen ha valaki egy meglévő publikus, hangalapú, lakossági számlás előfizetéssel rendelkező ügyfél ajánlására hűsséggel köt új előfizetést Hiper-tarifára, mindketten ajándékot választhatnak: 20 hétig heti 20 GB Hipernetet, vagy bruttó 20 000 Ft készülékvásárlásra felhasználható kedvezményt.

Tovább

Szegeden hódít a DIGI

2020. augusztus 7. -

Augusztus közepétől a DIGI szegedi ügyfelei maradéktalanul élvezhetik otthonaikban a csúcstechnológiás optikai rendszer nyújtotta előnyöket, mivel a korábbi Invitel előfizetők csatlakozhatnak a DIGI hálózatához, azaz – ahol a technológia ezt lehetővé teszi – a DIGI magas színvonalú szolgáltatásaihoz. Az újonnan csatlakozó DIGI háztartások számára elérhető lesz a szolgáltatások teljes spektruma, ideértve az 1GB/s* letöltési sebességet, változatos TV csatornákat és a DIGIMobil használatát is.

Tovább