Szűrés

A(z) szórakozás kulcsszót tartalmazó cikkek

Új sorozat indult az HBO GO-n

2018. március 27. -

Az FX tegnap indult új sorozata, a valós eseményeken alapuló Bizalom egy rettentően stílusos, izgalmas, szórakoztató széria az Oscar-díjas Danny Boyle rendezőtől.

Tovább

125 magyar fellépő a VOLTon

2018. március 14. -

A nemzeti ünnep előtt 1, a június 26-i kapunyitás előtt pedig majd‘ 100 nappal 5 színpad részletes programjával, 125 magyar fellépővel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja. És ez még nem minden: további 8 helyszín programja hamarosan érkezik.

Tovább

FOX+ Magyarországon először a MoziKlubban!

2018. február 1. -

Nézd a kedvenc sorozataidat, amikor csak szeretnéd, tévén, tableten, vagy akár a mobilodon! Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül, hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára.

Tovább

Izgalmas sorozatokkal készül az új évre a DoQ

2017. december 30. -

Hogyan működnek a háztartásban és az ipari termelésben előforduló gépek? Kik voltak a XX. század legismertebb parancsnokai? Milyen hatással voltak a háborúk eseményeire a háttérből irányító kémhálózatok? A december 30-án egész napon át tartó triplázó szombat keretében többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a nézők a DoQ izgalmas és változatos ünnepi műsorából.

Tovább