Szűrés

A(z) távirányító kulcsszót tartalmazó cikkek

Megújult az LG „varázspálcája”

2012. december 21. -

Az LG bejelentette a CINEMA 3D Smart TV termékcsaládjához tartozó továbbfejlesztett Magic Remote mozgásérzékelős távirányító megjelenését. Az átalakított eszköz még kifinomultabb hangvezérlés funkciókkal rendelkezik, amelyekkel egyszerűen, természetesen és akár beszélgetés közben is adhatók utasítások.

Tovább

Mobillal irányítható bőrönd

2012. október 9. -

Eleged van abból, hogy folyton húznod kell magad után a többkilós bőröndödet? A Hop távirányítható kofferja segít neked levenni a terhet a válladról, hiszen követ téged bárhová.

Tovább

LG Optimus Vu 2 - Távirányítónak sem utolsó

2012. augusztus 27. -

Az LG bejelentette, hogy az Optimus Vu 2 a világon elsőként tartalmazza a QRemote funkciót, melynek révén a felhasználók több készülékeküket - például tévéjüket, légkondijukat, vagy hangrendszerüket - is irányíthatják telefonjukról otthonukban.

Tovább

Új LG CINEMA 3D Smart TV funkciók és kiegészítők

2012. január 11. -

Az LG Electronics a legújabb Smart TV funkcióit, a továbbfejlesztett Magic Motion mozgásérzékelős távirányítót és 3D szemüvegeit az idei Las Vegas-i Szórakoztatóelektronikai kiállításon (CES) mutatja be. Mindhárom újítás célja, hogy az LG CINEMA 3D Smart TV-k nyújtotta 3D élmény még kényelmesebb legyen.

Tovább