Szűrés

A(z) HTC kulcsszót tartalmazó cikkek

Animációs tartalmakat hoz létre a HTC és a BN Pictures

2021. április 28. -

A Viveport, a HTC úttörő VR alkalmazás-áruháza és előfizetéses szolgáltatás platformja ma jelentette be, hogy stratégiai partnerségre lép a BANDAI NAMCO Pictures (BN Pictures) vállalattal, a világ egyik vezető animációs stúdiójával és filmgyártó cégével. A cél pedig nem más, minthogy életre hívják a BN Pictures híres animációs tartalmait, méghozzá teljesen új megközelítésben: a virtuális valóságban, VR-ban.

Tovább

Otthoni fitnesz, szórakozás és egyéb extrák egy eszközben

2020. december 27. -

A fitnesztermek határozatlan időre bezártak, aki rendszeresen járt eddig is, az érzékeli már az elmúlt hetek kihagyását, aki pedig most kezdett volna bele abba, hogy a rendszeres testmozgást beépítse a napi rutinjába, az bizony kényszerű haladékot kapott erre.

Kulcsszavak: HTC, HTC VIVE, VIVE Cosmos, VR
Tovább

Rezzil futball szimulátor a Viveport kínálatában

2020. december 3. -

A HTC Vive megvásárolta a Rezzil Player 21 játékot, így ez már a Viveport áruház kínálatát bővíti – ezentúl akár te is otthonról csiszolhatod a foci-tudásodat a Rezzil profi VR technológiája segítségével, akárcsak világszerte a nagy klubok professzionális játékosai.

Tovább

Komoly frissítést kapott a HTC VIVE Focus Plus

2020. november 30. -

A HTC VIVE, vezető szereplő a prémium virtuális valóság piacán, bejelentette, hogy további új és fejlettebb funkciókészletet tesz elérhetővé a VIVE Focus Plus, azaz a  vállalatok számára kifejlesztett kompakt és komplex eszközökre. Ez a legnagyobb léptékű fejlesztés ez idáig a fejszettre, amely a 2019-es piaci megjelenése óta történt, az alapvető működési és biztonsági pontokra fókuszál, hogy az erre érzékeny vállalatok számára is globálisan megnyissák a kaput a VR megoldások széleskörű, üzleti alkalmazása felé. 

Tovább